torstai 5. toukokuuta 2011

uniikkia

MOI

Äiti oli jotain siivoillu mun kaappeja ja heittäny kaikkia turhia juttuja pois, mut onneks ehdin väliin kun se oli heittämässä kaikkia parhaita brighton-muistoja, niitä on sitten viiskymppisenä mukavaa katella. Sit aloin tässä katella huvikseni noita kuvia koneelta kun sieltä löytyy sellasta settiä et saa paskimmankin päivän näyttää aurinkoiselta, niin samalla tänne muutaman lisään.

Olin siis kaks vuotta sitten kielimatkalla kuukauden Brightonissa, etelä-Englannissa. Ei voi kyllä muuta sanoo kun et ihan uniikki reissu, ei tuu toista. Kuukauden päätteeks sit käytiin pari päivää Pariisissa, et sellanen kevyt muksu lopetus koko hommalle. Nää kuvat on sit otettu varmaan kaikki mun digikameralla eikä oo muokattuja et sen kahtoen varmaan aikalaista settiä, kun vaan munkilla sieltä täältä kuvan valitsin :D Ja ihan sekalaisessa järjestyksessä, ei mitään aikajärjestyksiä. Välissä on sit sellasia bisejä mitä tuli siellä kuunneltua enemmänkin kun paljon ja aina kun niitä nyt kuuntelee niin ei tuu muuta mieleen kun Brightonin seikkailut :D

Olin siis EF:n kautta siellä, en oikeen voi suositella sitä järjestöä, aikamoista rahastusta, eikä kaikki kuitenkaan pelaa, mut sehän ei pahemmin mun matkaa haitannu. Yks kusinen homma oli se kun sairastin sen sikaflenssun sillon tuolla, vaille viikon olin kokonaan sängynpohjalla. Sit se flenssu jatku pahana yskänä koko loppumatkan, ja Ranskassa olikin arvotus pääsenkö koneeseen ollenkaan (kun sillon oli se et jos on sairastunu sikalentsuun niin ei saa mennä takas omaan maahan tarttumisvaaran vuoksi). No kuitenkin pääsin vähän kädet hioten sit passintarkastuksesta läpi. :DLontoon vierailuja oli kaks, molemmat aika paskasti suunniteltuja, mut ei se haitannu, oli vaan silleen et woow oon Lontoossa siistii.


Aamut tai iltapäivät oltiin koulussa ja sitten illalla tai aamusella oli jotain EF aktiviteettia esim. beachia, jumpzonea, museoita, vierailuja yms. Toi meidän luokka oli mahtava, ja samoin ne opettajat jotka siellä opetti (tosin suuni osa tunneista pelattiin korttia ja tehtiin uutisia, parasta)

Mun perhe oli tosi rento, joka ilta kemut käynnissä eikä mitään kotiintuloaikoja, eli natsas ihan hyvin. Ekat kolme viikkoa mulla oli kaks tanskalaista tyttöä ja yks espanjalainen tyttö samassa talossa mun kaa asumassa, ja sit vikalla viikolla tuli noi kaks italianoa ja sit yks kiinalainen. 

Joku sekalainen kuva Pariisista risteilyltä.Jos ei joskus löydy puheenaiheita niin noilta ajoilta kyllä aina juttua riittää, vaikka toiseenkiin kertaan kertoa. Ollaan vähän suunniteltu et menis takasi kirjotusten jälkeisenä kesänä vaan hengailee tonne, ja verestämään muistoja pikkasen, kun alkaa vähitellen unohtua jo noi kulmat. Mahtava paikka, yks maailman tuhansista paikoista jota ei kannata missata.Anni

6 kommenttia:

 1. "ei vittu ku meijän pitää käyttää hyvää aikaa hukkaan täällä helvetin landella" :DD

  samuli: " tytöt ne ei muuta tee ku valittaa jos eivät pääse shoppaamaan" :DD

  Mä oon muuten ottanu ton rantsu kuvan mis olit niin hyväs kunnos et piti ottaa pierist kii et pysyt pystys :DD

  -menni

  VastaaPoista
 2. "joo eikö ne muuta osaa kun valittaa!! " :D:D

  öö, se oli eri päivä! :D

  VastaaPoista
 3. oi ihanaa<333 takaisin ehdottomasti

  VastaaPoista
 4. Minua ärsyttää se, että sinä ja menni molemmat käytätte tuota muksua sanaa.

  Muksu=lapsi
  Ei se tarkota samaa kuin mukava.

  VastaaPoista
 5. pauliina: jep taKAISIN! <3
  Ano: haha mulle muksu tarkottaa tasan sitä mitä mä sen meinaan tarkottavan :D:D

  VastaaPoista
 6. muksui kuvii xDD !!! <3

  VastaaPoista