tiistai 31. toukokuuta 2011

Travelling is like reading a book: those who never leave home never get off from the first page

Moikka!
Okei, taas sori tää ihan pikkuinen paussi vaan. 
Oikeesti olin laiska yhessä vaiheessa, enkä jaksanu tehä postauksia kun kaikki jutut paino päälle, mm. perseelleen menny koeviikko ja hyvin menny autokoulun teoriakoe. Töissäkin oon juossu et se on osittain nakertanu mun aikaa. Mut sitten tuli syy joka ei riippunu musta: en nimittäin päässy ollenkaan tänne bloggeriin kirjautumaan, joten en oo voinu tehä mitään. Tänään sit sattumalta koitin, ja ihme ja kumma pääsin. Eli nyt näitä Lontoon kuulumisia.

Tällä kertaa matka ei ollu ehkä ihan niitä pahimpien turistikohteiden kiertämistä, käytiin aika paljon kiertelemässä eri kaupungin osia ja sit joitain "pakko nähdä" juttuja. Itse asiassa aika vähän myös shoppailtiin, käytiin tosi paljon erilaisilla markkinoilla ja vintage-kujilla (jonne ihme ja kumma onnistuttiin löytämään)

Tossa yllä Notting Hillistä muutamia kuvia, Holland Parkista. Suosittelen käymään siellä, se on aika pieni mut jotenkin tosi sympaattinen, kivempi kun mikään muu puisto.(varsin omaperäinen teksti, eikä lukenu tuolla seinässä kun vaan sen 12345 kertaa, mut oli sen verran kiire, et ei kerenny persoonallisempaa viestiä kirjottelee) Toi on muuten hassu paikka, kannattaa tehä visiitti!Abbey Roadillakin käytiin (eli siis siellä missä Beatlesit on levyttäny ja ottanu sen kuuluisan kansikuvan) ja pakollistahan oli sitten kävellä tuon uskomattoman suojatien yli. Oltiin tuolla Lontoossa muuten mun kummin, äitin ja serkun kanssa, mut tosiasiassa vanhukset toimi vaan rahottajina, me kuljettiin omia polkujamme :D

:p

Oisin kuvitellu et koko Lontoo olis täynnä tota häähumua, häistähän oli vaan kaks viikkoa sillon, mut oikeestaan ainut tosidte minkä niistä häistä näin niin oli toi China Townissa ollu plakaatti.

Ai herkku mitä herkkuja tuolta Camdenista löytyikin. Voisin muuten tehdä postauksen (nyt kun tää taas toimii) myöhemmin sitten ostoksista, löysin pari namupalaa jotka vois esitellä..

Käytiin sit noilla markettialueilla, eli mm. Camdenissa, Covent Gardenilla, Brick Lanella ja sit Spital Fieldsillä. Ne jotka haluu käydä kattoo oikeita vintagekamoja niin suosittelen tota Brick Lanee, very nice place. Mut siinä on vaan se ongelma, et siellä tajutaan vintagen perään, joten niissä on se +20€ vintagelisää (eli halvemmalla löytyy Suomesta, tosin tarjonta on pienempää)

No sit oli tää perus nähtänyys, mut täytyy myöntää et tätä kaupungin osaa en ollukaan vielä koskaan nähny. Upeen näköstähän se oli, turha kai sitä on enää mainostella :D Mahtava reissu jälleen kerran, vois mennä vaikka heinäkuusssa takas visiitille, oon niin rakastunu tohon paikkaan. Oltiin taas yötä siellä Piccadilly Backpackers hostellilla, ihan keskustassa, se on vissiin aika suosittu paikka et pitäs kyllä nyt jo varailla kesälle kun heinäkuu on niin vilkasta aikaa. Muuten toi otsikko minkä laitoin niin näin siellä hostellin seinällä, ja mun mielestä ei vois pirun paremmin enää sanoa, toi on niin totta!

Mut huomenna olis sitten varttii vaille 4 herätys ja suunta kohti Helsinkiä. Siellä on sellanen vaihtari-info sitä Espanjaa varten. Illalla sen jälkeen sit baariin juhlistamaan vähän tätä koulujen loppua jo etukäteen, ootan innolla!

Anni

7 kommenttia:

 1. ku kattoo näitä kuvia nii tekis mieli vaan varata lennot lontooseen heti äää. no ehkä syksyllä sit kirjotusten jälkeen ehtis lähtee käymään. nii ja haluun sit vinkkejä niistä vintage kujista!!! ;)

  VastaaPoista
 2. viimenkin postaus<3ihania kuvia, paras toi abbey road:DDDD

  VastaaPoista
 3. mä en muista kenen quates toi on mut jonku feimin.

  VastaaPoista
 4. idaida: joo mulla on koko ajan sama fiilis!! :D
  Essi: heh :)
  pauliina: tack!<3
  Anonyymi: no eikun itse tuollaisia hienouksia kkehittelen :D

  VastaaPoista
 5. Love the flair of these pictures!!! Stunning!!


  new post: click here
  follow me

  VastaaPoista
 6. Ompas ihan mielettömiä kuvia! :)

  http://coloryourstylee.blogspot.com/

  VastaaPoista