tiistai 22. helmikuuta 2011

Dancing ladies

Moikka, ja sori taas tällanen taukoilu, on ollu mahoton laiskuus jos suoraan saan asian ilmaista!

Täältä tulee nämä kauan odotetut kuvat vanhojentansseista! Ja sen takia vasta nyt, että kun mun kamerassa ei ollu kun ehkä muutama hassu otos koko päivästä, kun en jaksanut kameraa kätösissä pidellä, niin kaikki kuvat oli muiden kameroissa. Kuvia en kyllä ole vielä keltään saanu, ja koitin viivytellä mahd pitkään että ne saisin ja tänne laitetuksi, mutta kun en vieläkään saanut niitä niin vanhoilla, muilta fb:stä kopsatuilla kuvilla mennään. Eli älkää ihmetelkö jos on joitain samoja kun vaikkapa Essillä :) 

Mukavat oli kyllä tanssit, mutta jotenki musta tuntu heti kaksien ekojen tanssien jälkeen että huhhuh, ihanaa kun pääsee syömään, ja että loppuis jo! Neljästi siinä kun päivän aikana tanssittiin niin alko jo sopivasti meikit ja kampaus suttaantua, mutta sehän ei menoa haitannu.

Nyt jos muutaman sanasen vielä tuosta mun tällingistä sanoisin: Elikäs mekko oli mun serkun vanha, ei tarvinnut mitään siitä maksaa (paitsi kavennutus). Olisin kyllä halunnut uuden oman mekon, mutta mun äiti ja isä ei suostunut sellasta ostamaan. Silleen olin ihan tyytyväinen tuohon lopputulokseen, kun tilasin siihen noi pitsihanskat ja pitsinauhan vyötärölle, ne teki tosta muuten melko tylsähköstä mekosta heti mielenkiintosemman. Kaulassa, korvissa ja ranteella mulla oli tollaset timanttikorut, samoin hiuksisssa sitten timantteja.
Hiukset meni mulla silleen edestä, kieritettynä ulospäin, ja sitten taakse hiukset kieputeltiin sivunutturalle. Pohjaksi hiuksiin oli tehty lämpörullilla loivat kiharat. Pinnejä kaivoin päästäni huomattavan kasan :D Meikin olin tehny ite, siitä mulla ei taidakkaan olla lähempää kuvaa, mut erisävyisillä ruskeillä luomareilla, mustalla rajauksella, ja vaalealla voideluomivärillä meikki syntyi. Tietysti laitoin sitten ripsaria ja irtoripsiä sekaan. Perusmeikkipohjan päälle sipaisin aurinkopuuteria poskiluiden alle ja kimalletta poskipäille. Huulille sipaisin mekon väristä punaa ja päälle melkein väritöntä kiiltoa.

Tuossa tuo kampaus on jo aika väljähtäny, kun se on joskus ihan illalla otettu. Ei jeesus mitä kuvia sieltä kamerasta löyty, hyvä jälkeenpäin naureskella...


 Backstagelta

 Tää oli ainut (edes vähän) onnistunut kuva mun kamerassa, kaikki muut oli sumeita ja jotain ihan epäselvää.


 Äiti muka koitti ottaa meistä hyvän kuvan mun siskon kanssa, no joo kyllä se äitin mielestä kuulema hyvä olikin kun ei toista suostunut ottamaan, mut totuus onkin sitten ihan toinen.


 Ylipäätään meillä oli tosi juhlavat tanssit, kun päästiin tanssii tonne kunnon juhlasaliin, eikä mihinkään kuppaseen liikkasaliin. Ja oli meillä oikea orkesteri myös, eli elävän musiikin tahtiinhan siellä tanssahdeltiin.


Tuo tango oli ihan hauska tanssi, mun lemppari varmaan, mut toi ruusun anto yms. oli kyllä vähän liikaa mulle, mua vaan alko naurattaa koko homma :D Siks mua vähän surettikin muutaman kaverin puolesta jotka olis halunnu tanssii sitä poikaystävieen kanssa, mut niitä tansseja ei voinu silleen vaihdella jos oli toisessa ryhmässä.

helpotuksen tunne iski kyllä kun lavalta vikaa kertaa pois kävelin, ja sitten iski vaan kauhee himo päästä jatkoille, mut sieltäkään mulla ei valitettavasti ole yhtään kuvaa. Jos kaverilta saan kuvia, niin sittenpä niitä vaikka huomenna tänne laitan, mutta sen sanon että muksut jatkot oli!

We had georgeus school prom last friday, and here you can see some of the pics my friends have taken. The dress was my cousin's old, so that's why I had to add cute lace-gloves and lace-belt on it, otherwise it would have been very boring. I also made the make-up by myself but my hair was done by hairdresser.

Nyt koitan terästäytyä tän homman suhteen, lupaan.

Anni

6 kommenttia:

 1. Beautiful!! Just like a princess!

  jos xx

  VastaaPoista
 2. love your dress so much.))*

  VastaaPoista
 3. huippu postaus!<3 tosi hyviä noi kvuat mitkä on otettu sun kameralla tansseista:P t.palli joka ei jaksa kirjautua

  VastaaPoista
 4. eihän vanhojen tanssit tosiaankaan mitkää promit oo :DD

  VastaaPoista
 5. Essi: kiittti<3

  josyp: thaks! x

  Mary ❤ Mur: :)

  Anonyymi: haha, no ehkä saattaa jopa erottaa onko siinä kuvassa norsuja vai kameleita ;)

  Anonyymi: häh, no en mä muuta käännöstä niille kyllä keksinytkään, ja mitkäs ne sit on :D

  VastaaPoista