sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Perus-pelleilyä

Visiitillä tässä Kuoipossa Mennillä just istuskelen ja samalla postausta värkkäilen. Muutama koulukirja siellä laukussakin napottais mutta mitä turhia stressaamaan, eihän se yo-kuuntelukaan ole kun viikon päästä vasta...
Niin ja vaihdoin sitten tuon nimen nyt kun olin tylsistynyt siihen edelliseen ja se ei kuvastanut mun blogia ehkä parhaalla mahollisella tavalla. Vinkkiä nimeen keksi toverini A-KOsoite kuitenkin pysyy samana kun en jaksanu sitä enää muuttaa.

Kevään kuumimmat meikkitrendit tuli just koeajettua tuossa hetkeä aikasemmin Lumene Natural Coden sponssaamana. Ja tosiaanhan, alunperin ideana oli tehä sellanen natu-ralli-lookki :D Mutta suunnitelmat ei mennyt taaskaan niinkuin piti, joten tässäpä olisi sitten sitä mun normimeikkiä tarjolla, jota mulla tavallisestikin siviilissä nähdään.
Illan mittaan kappalevalinnat muuttuivat hieman yksipuolisiksi, ja alla muutama biisivinkki, biitti ja sanat tarttuu väkisinkin päähän...Today I spent a lot of great time with my crazy-friend-Menni and there was lots of laugh and entertaining as always. We took some "beautiful" pics and here you can see my natural, daily make-up :D There's also some good songs for you guys, enjoy your evening!

Anni

12 kommenttia:

 1. ihan huippuja kuvia!!:D ja hyvä toi uus banneri ja nimi myös:)

  VastaaPoista
 2. tu er tre bell! :) vai mitenköhän se nyt kirjotellaan! anyway.

  VastaaPoista
 3. Wautsi mitä kuvia!! Mietin vaan, että mistä moisiin meikkeihin idea? Kaunista ja persoonallista!<3

  VastaaPoista
 4. heta: kiitos! :)

  Anonyymi: kiitti! :) ideoitahan syntyy aina sitä mukaa mitä alkaa niitä kehittelemään, eli aika spontaanisti tyhjästä :D

  VastaaPoista
 5. Mitä muokkaustoimintoja olette käyttäneet? Ihonne ovat samanväriset ja molemmilla ihan tasaiset? Olisi kiva tietää niin ehkä saisin omistakin kuvistani hienompia.

  VastaaPoista
 6. onko mennillä kotona joku "studio" vai missä te kuvailette kun on tuollaset taustat ja kaikki? :-o

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: ihan perus konrtastin säätöa ja erilaisia värisäätöjä, valotusta, varjostusta, ja vähän retusointia, ei mitään sen hienompaa :)

  Anonyyni: ei nyt sentään studioita, lakana tuolla taustalla napottaa :D

  VastaaPoista
 8. Jep itsehän asun opiskelija-asunnossa jossa minulla on ylimääräinen huone studiota varten, voi kuule ku oliski nii ois ihanaa, ps. anni ei saa paljastella noita salaisuuksia noij paljoo ;) xD

  VastaaPoista
 9. Menni: hahaa :D no enkai mä muutakaan ois voinu sanoo :D:D

  VastaaPoista