torstai 17. helmikuuta 2011

Natural - Unnatural

Tuntuu että kaikki jaksaa stressata vanhoista kun ne huomenna on mut mä en tiiä, mä en osaa sellasia stressailla (vaikka ehkä pitäis :D) No sain kuitenkin nyt illalla pistettyä kaiken huomista varten valmiiksi, ja manikyyrinkin laitoin vaikka tanssiessa mulla kuitenkin on hanskat. Ajattelin silleen että teen meikkipostauksen (jos sellasen teen) niin vanhojen jälkeen, ja sitten tansseista ja vaatetuksesta kokonaan omat. 

Otin tossa muutamia kuvia (kerrankin), ja oli mulla siinä pientä ideaakin, mut en nyt tiiä toteutuiko se niin hyvin kun olis voinu onnistua.Jos katoitte viimeviikolla huippiksen niin siitä sain tollasen idean et ensin naturalli kuva ja sit "rajummalla" meikillä.. Molemmat on kyllä melko ääripäitä, etenkin toi alempi :D Huomisissa tunnelmissa sitten on paljon tanssahtelua ja muuta muksua luvassa, vois alotella siis rennoissa tunnelmissa OC:n katselun :)


I tested natural and unnatural style, idea is from America's next top model.3 kommenttia:

 1. olisi ollut parempi jos molemmat kuvat ois samalta etäisyydeltä. mielenkiintoiset värivalinnat alemmassa kuvassa, mutta hieno postaus.

  VastaaPoista
 2. totta, mä mietin samaa ja siks mietin et jaksanko julkasta tätä postausta mut julkasin sitten kuitenkin :) kiitti!

  VastaaPoista
 3. Hi there!

  Totally following you!!!

  hope to hear from you soon!
  jos xx

  http://mypretty-pinkjournal.blogspot.com/

  VastaaPoista