keskiviikko 23. helmikuuta 2011

a new accessory makes your day look sunny

Sillon kun mulla tuli pienoinen tauko tässä kirjottelussa kun tila loppui ja muutenkin nyt kun on laiskottanut niin on jäänyt vaikka mitä kivaa esittelemättä! Parhaat palat kokosin kollaaseiksi:

 Nämä on kaikki tosi uusia; Eilen ostin noi sulkakorvikset 3€ ja bonjour-kaulakorun 5€. Etenkin toi kaulakoru oli ihana, kerrankin mulla tärppäs kun kävin Seppälässä. Yleensä en yhtään tykkää siellä myytävistä kamoista, mut nyt tarttu silmään noi korut. Ton pitkän paidan ostin Ginalta tossa joku vkl, alesta 5€. 

Ja ehdottomasti suosikkiostos on nyt ollu nuo Reebookin EasyTone kengät, ja ne olikin sitten myös ehdottomasti kalleimmat, 130€. Mut mulla ei ole ollu koskaan minkäänlaisia salikenkiä tms. eikä oikein kunnon lenkkareitakaan niin sitten aattelin että jospa kerrankin ostaisin oikeet luksuspopot. Ja hyvät ne on olleetkin, vaikka vasta kahdesti oon testannu. Niissähän on sellaset ilmatyynyt pohjassa, joten ne tuntuu tosi hassuilta jalassa, ja niissä on vissiin joku sellanen juttu et ne treenaa pohje-,takareisi-, ja pakaralihaksia jotenkin tehokkaammin, mut saa nähä onko pelkkää hupatusta :D


Tässä vähän sitten myöhempää saalista; takki joskus hankittu kierrätyskeskusksesta tammikuussa 6€, paita täältä kirpparilta 1,5€, koru Emotionin alesta 3€, luomari euron, samoin nuo kenkäset. Olin pitkään halunnu tollasia rentoja kesätossuja, ja nyt kun ne tuli vastaan, ja vieläpä noin halvalla, niin kassan kautta laukkuunhan ne lähti.

When I was having a little pause from here, I made lots of new shoppings and above you can see the best pieces. Some of them are from secondhand shops and some are from the sales.


Anni

8 kommenttia:

 1. siistit noi korvikset, mäkin oon kattonu niitä:)

  VastaaPoista
 2. hei mul on noi korvikset! oli pakko ostaa ku oli niin halvat ja nätit (:

  VastaaPoista
 3. Essi: :D

  Elly: joo, siks mäkin ne ostin :)

  VastaaPoista
 4. hehe luulit vai?;D millo sit sait tietää et oon 16? :)

  VastaaPoista
 5. mistä nuo kengät siis on? aivan ihanat!!!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: siis meinaatko noita reebookeja? ne on kesportista :)

  VastaaPoista
 7. ei tarkoitan noita toisia kenkiä! vaaleita jossa on helmiä =)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: aijaa :D ne on kirpparilta iisalmesta :) en tiedä alkuperää mistä lie ovatkin..

  VastaaPoista