perjantai 4. helmikuuta 2011

Here we go again

Kukkuu!

 Juu tosiaan sain vihdoin tehtyä tän uuden blogin, kun edellisestä se tila loppui. Laitan kuitenki vielä edelliseen blogiin linkkiä  kun en halua sitä vielä poistaa, joten jos joku haluu käydä kattelemassa vielä sitä edellistä blogia, niin sinnekin vielä pääsee. Säilytin nimen samana, vaikka mietin että olisko pitänyt vaihtaa joku muu. Ulkoasuakin vähän muokkasin, ja pahoittelut tuosta kamalasta bannerista, kun en vielä uutta oo kerenny tehä.

Niin ja sit vielä sellanen juttu et aattelin silleen et rupeen panostaa enemmän postauksiin, koska ne on ollukin nyt täyspaskoja :D Aattelin kans et postaan sellaset kaks kertaa viikossa noin, kun haluun panostaa enemmän laatuun kun määrään :D

Tässä olis sit yks asupostaus, kun jonkunlainenhan sen ekan postauksen täytyy olla. Tuossa mulla on 

 Lindexin ylipitkä paita rypytettynä
 Lindexin raitasukkahousut & ylipolven sukat
Zaran kengät & huivi
Takki kirpparilta

Hihii, mun isä osti mulle tuon takin, se halus väkisin ostaa sen mulle, ja onhan se ihan hauska, tollanen oikeen kunnon renttulook kun tuon takin päälleen heittää. Mut yhistettynä sit muuten ihan siistiin asuun niin kivan näkönen.

Vetskari on tuossa paidassa ihan kiva yksityiskohta.

So I made a new blog because there wasn't any space for new texts and pics. I try to use more time to blogging and do new posts maybe one or two times/week. Every old and new reader is welcome! And if you want to check the earlier blog, here is the address :) www.secondhandchance.blogspot.com 


JA EIKUN KAIKKI VANHAT JA UUDETKIN LUKIJAT LIITTYMÄN TÄHÄN "JATKO-OSAAN" ! =)

Anni

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2326342/last-chance?claim=4gvhysrvmc3">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

3 kommenttia:

 1. joo eikö oo rasittavaa kun loppu se tila? äääää fucking blogger :D mut jee, postauksia odotellessa ;)

  VastaaPoista
 2. Mikset lataa kuvia photobucketin, flickr:n tms kautta? :o no mutta joo, liityin lukijaks ny tähänki :)

  VastaaPoista
 3. idaida: joo todellakin, pitää tehä kaikki ihan uudestaan!! haha, jep :D

  Anna: niin joku mulle jo sellasta ehottikin mut en mä taida osata enkä jaksa opetella :D seuraavalla kerralla kun käy näin niin opettelen :) kiva! :)

  VastaaPoista